Tab dig med 3-modellen på 50 dage

Nyt forløb fra 7. maj: ”Tab dig med 3-modellen på 50 dage. Køb nu og få 35% Early Bird-rabat.

Bliv medlem Læs mere

Flanksteak med pastasalat og urtedressing

Du kan sagtens nyde en okseflanksteak med andet end kartofler og fed sauce. Her får du en virkelig lækker opskrift på hvidløgsstegt flanksteak med en smuk rød pastasalat med vandmelon, tomat og hakkede mandler. Kød og pastasalat får følge af en smagfuld dressing rørt af fraiche, friske krydderurter, sennep og lidt karry. Det giver en skøn smag, der passer perfekt til smagsnuancerne fra kød og salat.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 6. august 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Stegt flanksteak

2 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber
300 g okseflanksteak

Dressing

1 dl krydderurter efter eget ønske
60 g fraiche, maks. 9 %
½ tsk. sennep
1 nip karrypulver
salt og peber

Pastasalat

70 g pasta, tørret
2 tomater
½ lille vandmelon
30 g mandler
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter avisning på pakken. Afkøl pastaerne let.
2
Pres hvidløg i en skål og vend det med med olie, salt og peber. Vend flanksteak i hvidløgsolien.
3
Steg flanksteaken på en varm pande i cirka 3-4 minutter på hver side. Sluk for varmekilden og lad den ligge og hvile.
4
Skær vandmelon i mundrette stykker og tomat i både eller tern. Hak mandler.
5
Hak krydderurterne og bland med fraiche, sennep, karry, salt og peber.
6
Skær kødet i tynde skiver og vend pasta med vandmelon og tomat.
7
Servér kødet med pastasalaten og et drys af mandler. Kom dressingen over kødet.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat; vandmelon
Håndfuld 3:Okseflanksteak
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Mandler; olie
Smagsgivere:Hvidløg; karrypulver; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; sennep
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt