Forloren hare med kartofler, sovs og grønt
Forloren hare er mormormad, når det er bedst. Det bacondækkede farsbrød får i ovnen selskab af en solid sjat mælk, der sammen med saft fra farsbrødet danner base for den bedste brune sovs, man kan forestille sig. Her bliver forloren hare serveret med kogte kartofler, ærter og gulerodstern, men det smager skønt med mange forskellige slags tilbehør som eksempelvis ovnstegte rodfrugter, kartoffelmos og hasselback kartofler.
Det skal du bruge
Forloren hare
Kartofler
Sovs
Grønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg |
Håndfuld 3: | Bacon; hakket gris og kalv, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartoffel; majsstivelse; rasp |
Smagsgivere: | Madkulør; ribsgelé; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 1260 |
Fedt: | 22 g | 44 g |
Kulhydrat: | 52 g | 104 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 49 g | 98 g |