Fyldt kyllingebryst med bacon, flødeost og semi-soltørrede tomater med pastasalat
Fyldt kyllingebryst viklet i bacon og serveret med pastasalat er en både nem og velsmagende ret fra hverdagskøkkenet. Her er kyllingebrystet fyldt med en kombination af semi-soltørrede tomater og flødeost, som giver både smag og saftighed til kødet. Du kan dog også fylde det med mange andre gode sager som eksempelvis friske krydderurter, feta, revet ost, stegt champignon eller spinat.
Fyldt kyllingebryst
Pastasalat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; grønne ærter, dybfrost; semi-soltørret tomat; tomat |
Håndfuld 3: | Bacon; flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Pastaskruer, tørrede |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Citronsaft; dijonsennep; ketchup; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |