Fyldt kyllingebryst med bacon, flødeost og semi-soltørrede tomater med pastasalat

Fyldt kyllingebryst viklet i bacon og serveret med pastasalat er en både nem og velsmagende ret fra hverdagskøkkenet. Her er kyllingebrystet fyldt med en kombination af semi-soltørrede tomater og flødeost, som giver både smag og saftighed til kødet. Du kan dog også fylde det med mange andre gode sager som eksempelvis friske krydderurter, feta, revet ost, stegt champignon eller spinat.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 27. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyldt kyllingebryst

2 kyllingebryst
salt og peber
80 g flødeost naturel, maks. 17 %
50 g semi-soltørrede tomater
2 skiver bacon

Pastasalat

80 g pastaskruer, tørrede
50 g grønne ærter, dybfrost
100 g agurk
2 tomater
1 dl krydderurter efter eget ønske

Dressing

1 ¼ dl fraiche, maks. 9 %
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. ketchup
½ tsk. paprika
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. citronsaft
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2
Lav et dybt snit i kyllingebryst på langs uden at skære hele vejen igennem. Krydr med salt og peber indvendigt og udvendigt. Fordel flødeost og semi-soltørrede tomater indeni. Vikl bacon omkring, og læg i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen i 20-25 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
3
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Lad ærterne koge med det sidste minut. Hæld vandet fra, og skyl pasta og ærter i koldt vand. Lad det dryppe af i et dørslag.
4
Skær agurk og tomat i tern, og hak krydderurter. Ved det hele sammen med pasta og ærter.
5
Bland alle ingredienser til dressingen, smag til, og vend den i pastasalaten.
6
Servér fyldt kyllingebryst med pastasalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; grønne ærter, dybfrost; semi-soltørret tomat; tomat
Håndfuld 3:Bacon; flødeost naturel, maks. 17 %; kyllingebryst
Håndfuld 4:Pastaskruer, tørrede
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citronsaft; dijonsennep; ketchup; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt