Fyldt squash med tun, bulgur, peberfrugt, tomat, persille og oliven
Squash, auberginer og andre slags grøntsager med forskelligt fyld havde muligvis deres storhedstid for et par årtier siden. Det gør dem dog ikke mindre mundvandsfremdrivende den dag i dag. Det er i øvrigt en super måde at få ekstra grønt på tallerkenen. Her er der tale om fyldt squash med et middelhavsinspireret indre bestående af en blanding af tun, bulgur, løg, hvidløg, peberfrugt, persille og oliven.
Squash
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; peberfrugt; squash, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Tun i vand, konserves |
Håndfuld 4: | Bulgur, rå; rasp |
Fedt: | Oliven; olivenolie |
Smagsgivere: | Bredbladet persille; hvidløg; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |