
Grillspyd med kylling, halloumi og cherrytomater med grøn kartoffelsalat
Sæt sommer og sol på menuen med de her skønne grillspyd med marinerede kyllingestykker, halloumi og cherrytomater, som får selskab af en grøn kartoffelsalat med pesto, spinat, forårsløg og grønne ærter. Viser den danske sommer sig fra sin bedste side, kan du passende fyre op i kul- elller gasgrillen og nyde middagen under åben himmel. Alternativt kan du vælge at stege grillspyddene under ovnens grillfunktion eller på en grillpande.
Spyd
Kartoffelsalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; forårsløg; grønne ærter; spinatblade, rå |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Halloumi, 31+/ 18 % eller derover; oliebaseret pesto |
Smagsgivere: | Chilipulver; honning; hvidvinseddike; ketchup; paprika; salt og peber; sojasauce |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |