Grillspyd med kylling, halloumi og cherrytomater med grøn kartoffelsalat

Sæt sommer og sol på menuen med de her skønne grillspyd med marinerede kyllingestykker, halloumi og cherrytomater, som får selskab af en grøn kartoffelsalat med pesto, spinat, forårsløg og grønne ærter. Viser den danske sommer sig fra sin bedste side, kan du passende fyre op i kul- elller gasgrillen og nyde middagen under åben himmel. Alternativt kan du vælge at stege grillspyddene under ovnens grillfunktion eller på en grillpande.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 19. juli 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Spyd

1 kyllingebryst
1 spsk. ketchup
½ spsk. sojasauce
1 tsk. honning
1 tsk. hvidvinseddike
1 knsp. chilipulver
1 knsp. paprika
salt og peber
40 g halloumi, 31+/ 18 % eller derover
25 g cherrytomater

Kartoffelsalat

130 g kartofler
1 forårsløg
1 håndfuld spinatblade, rå
50 g grønne ærter
20 g oliebaseret pesto
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingebryst i tern. Pisk ketchup, sojasauce, honning, hvidvinseddike, chilipulver, paprika, salt og peber sammen, og vend marinaden i kyllingestykkerne.
2
Skrub eller skræl kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12-18 minutter, til de er møre. Afkøl, og skær dem i mindre stykker.
3
Snit forårsløg, og hak eventuelt spinat groft. Vend begge dele i kartoflerne sammen med ærter og pesto, og smag til med salt og peber. .
4
Skær halloumi i mundrette tern. Fordel kylling, halloumi og cherrytomater på spyddene, og grill dem. Du kan bruge en grill, en grillpande, en almindelig pande eller tilberede spyddene under ovnens grillfunktion.
5
Anret spyd og kartoffelsalat på en tallerken, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; forårsløg; grønne ærter; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Halloumi, 31+/ 18 % eller derover; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Chilipulver; honning; hvidvinseddike; ketchup; paprika; salt og peber; sojasauce
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt