Grøn carbonara med spaghetti og cherrytomater
Pasta carbonara er en elsket livret i mange familier. Den smager nemlig himmelsk og er samtidig nem at tilberede, og det er er en perfekt kombination i en travl hverdag. Der er dog ikke mange grøntsager i den klassiske italienske pastaret. Det laver vi om på med denne opskrift, der giver dig den klassiske smag og samtidig tanker dig op med gode og sunde grøntsager. Retten har alt det, du kender, og er derudover tilsat både spidskål, løg, forårsløg og cherrytomater.
Det skal du bruge
Carbonara
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Cherrytomat; forårsløg; løg; spidskål |
Håndfuld 3: | Bacon i skiver; æg |
Håndfuld 4: | Spaghetti, rå |
Fedt: | Fløde, 38 %; ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 630 |
Fedt: | 34 g | 34 g |
Kulhydrat: | 44 g | 44 g |
Kostfibre: | 10 g | 10 g |
Protein: | 30 g | 30 g |