Gryderet med nakkefilet, ærter og asparges med ris
Denne her lette og lækre gryderet med nakkefilet, ærter og grønne asparges er skøn simremad til forårets weekender. Saucen, som de møre stykker kød svømmer rundt i, får smag fra både bouillon, timian og æblemost, som bidrager med en let sødme og syre, der klæder kødet fortrinligt. Til denne gryderet er der brugt grønne asparges og ærter, men du kan sagtens variere rettens grønne elementer efter årstiden.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; grønne ærter, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Svinenakkefilet |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bouillon; bredbladet persille; laurbærblad; salt og peber; tørret timian |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde 8 % |
Nydelseselementer: | Æblemost |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |