Hakkebøf med spicy dip og grønkålssalat med æble, tranebær og nødder
En hakkebøf serveret med en god salat er enkel men velsmagende aftensmad. Her er der tale om en salat med hakket grønkål, tørrede tranebær, æble og valnødder i en citronvinaigrette med honning og sennep. Hertil kommer også en krydret dip til hakkebøffen lavet på på fraiche, Sriracha chilisauce og paprika. Er lysten til det, kan du smage dippen til med en anelse revet hvidløg og et dryp citronsaft.
Grønkålssalat
Dressing
Hakkebøf
Dip
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønkål, rå; tranebær, tørret; æble |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie; smør; valnød |
Smagsgivere: | Citron; dijonsennep; honning; paprika; salt og peber; sriracha chili sauce |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |