Hokkaido-linseret med forårsløg og ris
Ris og forårsløg
Hokkaido-linseret
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; hokkaido; løg; sød kartoffel |
Håndfuld 3: | Røde linser, tørrede |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Frisk ingefær; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; rød karrypasta; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Kokosmælk light, maks. 8 % |
Frit: | Kogende vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |