Hokkaido-linseret med forårsløg og ris

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 40 min.
Antal:
Udgivet d. 21. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris og forårsløg

60 g fuldkornsris, rå
2 forårsløg

Hokkaido-linseret

1 sød kartoffel
½ hokkaido
1 løg
20 g olie
1 spsk. frisk ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk. rød karrypasta
80 g røde linser, tørrede
1 grøntsagsbouillon, terning
2 dl kogende vand
2 ½ dl kokosmælk light, maks. 8 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken. Skær forårsløg i tynde skiver på skrå. Vend forårsløg i de kogte ris.
2
Skræl sød kartoffel og skær dem i tern. Fjern eventuelle pletter fra hokkaidoskallen med en skarp kniv og skær den så i mundrette tern. Hak løg.
3
Varm olien i en tykbundet gryde og svits sød kartoffel, hokkaido og løg i 6-7 minutter.
4
Skrab skallen af ingefær med en ske eller en kniv. Riv eller hak det så fint. Pil og pres hvidløg.
5
Kom ingefær, hvidløg og karrypasta ved grøntsagerne og svit videre i et par minutter. Rør de tørre linser i.
6
Kom vand og bouillonterning i retten sammen med kokosmælk. Lad retten simre under låg i cirka 20 minutter. Smag derefter til med salt og peber.
7
Servér hokkaido-linseretten sammen med ris og forårsløg.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; hokkaido; løg; sød kartoffel
Håndfuld 3:Røde linser, tørrede
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Frisk ingefær; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; rød karrypasta; salt og peber
Mælkeprodukter:Kokosmælk light, maks. 8 %
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt