Indisk curry med ris toppet med koriander
Indisk mad er et hit, når aftensmaden skal på bordet i de danske familier. Det indiske køkken byder på retter med masser af smag og cremede saucer, som både små og store elsker. Her får du opskriften på en lækker indisk curry med kylling. Curryen består af en hjemmelavet krydderiblanding, der smager fantastisk sammen med tomat og fraiche, der giver retten en blød og cremet smag. Nyd den smagfulde indiske curry sammen med ris. Top gerne retten med skyr, lime og koriander inden servering.
Det skal du bruge
Gryderet
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Kyllingeinderfilet |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Chilipulver; citronsaft; frisk ingefær; garam masala; gurkemeje; hvidløg; kardemomme; koriander; lime; paprika; salt og peber; tomatpuré |
Mælkeprodukter: | Skyr naturel |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 1260 |
Fedt: | 19 g | 38 g |
Kulhydrat: | 55 g | 110 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 56 g | 112 g |