Italienske kødboller med ratatouille og pasta
Få dig en solid bid italiensk velsmag med denne her opskrift på saftige kødboller krydret med hvidløg, parmesan, oregano og basilikum. Dertil kommer en portion fuldkornspasta samt en lækker hjemmelavet ratatouille med aubergine, squash og peberfrugt, som har simret i en dejlig og smagsintens tomatsauce. Disse italienske kødboller er en hyldest til det amerikansk-italienske køkken, som sammen med ratatouillen forener to kulinariske verdener på én tallerken.
Ratatouille
Kødboller
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Aubergine, rå; hakkede tomater; løg; peberfrugt; squash, rå |
Håndfuld 3: | Hakket gris og kalv, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornspastaskruer, tørrede ; rasp |
Fedt: | Olie; olivenolie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; salt og peber; tomatpuré; tørret basilikum; tørret oregano |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |