
Italienske kødboller med tomatsauce toppet med parmesan og persille
Få stemningen, duften og smagen af Italien helt hjem i stuen med denne lækre pastaret. Der er kræset særligt for kødbollerne, hvor farsen er tilsat en lækker brødblanding opblødt i mælk. De bløde brødtern sørger for, at kødbollerne bliver bløde, luftige og helt uimodståelige. Retten er frysevenlig, så lav gerne dobbeltportion. Vi serverer kødbollerne med spaghetti, men du kan også vælge pappardelle, fettuccine, penne eller fusilli.
Det skal du bruge
Kødboller
Tomatsauce
Andet
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g |
Håndfuld 3: | Hakket gris og kalv, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Franskbrød; pasta, tørret |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Chilipulver; hvidløg; peber; persille; salt; salt og peber; tørret oregano; tørret timian |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 565 | 1695 |
Fedt: | 17 g | 51 g |
Kulhydrat: | 51 g | 153 g |
Kostfibre: | 9 g | 27 g |
Protein: | 45 g | 135 g |