Karbonade med stuvet grønt og kartofler
Karbonader smager af mormors køkken, og det er ikke så underligt, at den er strøget direkte ind på listen over danskernes livretter, når det gælder retter fra det danske traditionskøkken. Den lille saftige og sprøde sag smager fremragende med en portion stuvet grønt og kartofler. Her er tilbehøret samlet i én velsmagende stuvning, men du kan også vælge at servere grønt og kartofler for sig, hvis du foretrækker det.
Stuvede grøntsager og kartoffel
Karbonade
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Asparges, grøn; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel; kartofler, nye danske; rasp |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |