Kartoffel-gulerodssuppe med parmaskinke
Vintertid er suppetid. For der er ikke noget så skønt som at komme ind ude fra kulden til en skål dampende varm suppe. Her får du en fyldig variant, hvor den klassiske kartoffelsuppe er blandet med gulerod. Det giver en varm og fristende farve og en rund og indbydende smag, der er svær at holde sig fra. Nyd din kartoffel-gulerodssuppe med sprød parmaskinke på toppen – så får du et salt og knasende pift til den fyldige suppe.
Det skal du bruge
Topping
Suppe
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; løg |
Håndfuld 3: | Parmaskinke |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 575 | 575 |
Fedt: | 28 g | 28 g |
Kulhydrat: | 49 g | 49 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 25 g | 25 g |