
Kartofler og champignon i flødesauce med ristet brød til
Traditionelt set er de fleste af os vant til at bygge et aftensmåltid op omkring et stykke kød, fisk eller fjerkræ. Her får du inspiration til at springe kødet over. Vi byder nemlig på et vegetarisk og velsmagende måltid med kartofler, champignon, forårsløg og squash i en cremet flødesauce med hvidløg og persille. I stedet for kød serverer vi retten sammen med ristet brød med smør.
Kartofler med cremede svampe
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
| Håndfuld 1+2: | Champignon, hvid; forårsløg; squash, rå |
| Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle; kartoffel |
| Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
| Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt og peber |
| 1 Portion | Total | |
| Kulhydrat: | - g. | - g. |
| Kcal: | - | - |
| Protein: | - g. | - g. |
| Fedt: | - g. | - g. |
| Kostfibre: | - g. | - g. |
