START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Kotelet med kartofler og broccolisalat

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 13. august 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

100 g kartofler
150 g svinekotelet
10 g olie
salt og peber
150 g broccoli, rå
1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
1 tsk. honning
1 tsk. citronsaft
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler i letsaltet vand.
2
Steg kotelet på en pande med olie. Krydr med salt og peber.
3
Del broccoli i buketter og hæld kogende vand over. Lad trække i ét minut og si vandet fra. Afkøl.
4
Bland græsk yoghurt med honning og smag til med salt, peber og citronsaft. Vend broccolibuketterne i.
5
Servér kotelet med kogte kartofler og broccolisalat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; svinekotelet
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citronsaft; honning; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt