Krydrede kødboller i tomatsauce med couscous
Tag på en kulinarisk rejse til Nordafrika, hvor inspirationen til denne ret med krydrede kødboller i hjemmelavet tomatsauce kommer fra. Kødboller er altid et hit, uanset om du finder dem i en gammeldags hønsekødssuppe, i en god omgang boller i karry eller på svensk manér med tyttebær. I kødbollerne her er der brugt flittigt fra krydderihylden, hvilket sender tankerne i retning af det marokkanske smagsunivers.
Det skal du bruge
Kødboller og sauce
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; hakkede tomater; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 %; æg |
Håndfuld 4: | Couscous, rå; rasp |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Chilipulver; hvidløg; salt og peber; spidskommen; tomatpuré; tørret oregano |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 640 | 1280 |
Fedt: | 24 g | 48 g |
Kulhydrat: | 57 g | 114 g |
Kostfibre: | 11 g | 22 g |
Protein: | 39 g | 78 g |