Krydrede oksefarsspyd med bulgursalat
De her krydrede oksefarsspyd henter inspiration fra det Mellemøstlige køkken med den flittige brug af krydderier samt den farverige bulgursalat, som ledsager spyddene. Er der forår i luften og høj sol, kan du med fordel grille oksefarsspyddene på en kul- eller gasgrill, hvilket bidrager med ekstra smag. Ellers fungerer ovnens grillfunktion dog også glimrende, og du kan sågar benytte en pande, hvis det er at foretrække.
Spyd
Bulgursalat
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Broccoli, rå; forårsløg; granatæblekerne; løg |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 10-12 % |
Håndfuld 4: | Bulgur, rå; rasp |
Fedt: | Olie; olivenolie |
Smagsgivere: | Chilipulver; citron; hvidløg; paprika; persille; salt og peber; spidskommen |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |