Krydret bønnegryde med tomat, peberfrugt og gulerod med ris
Lad dig forføre af smagene fra eksotiske himmelstrøg med denne her krydrede bønnegryde med tomat, peberfrugt og gulerod. Opskriften byder på en skøn blanding af chili, hvidløg, karry og garam masala, der tilføjer dybde og kompleksitet til den velafbalancerede tomatsauce. De varme og krydrede smagsnoter passer perfekt til både bønner og grøntsager. Bønnegryden serveres med ris samt kølig yoghurt på toppen til at skabe kontrast til resten.
Ris
Kikærtegryde
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; gulerod; hakkede tomater; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Bønnemix, tilberedt |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Chili; garam masala; grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; karrypulver; salt og peber |
Mælkedressing: | Yoghurt naturel |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |