Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Ovnmad er ægte hyggemad, og retten her er ingen undtagelse. Maden passer sig selv i ovnen, og der er god tid til at rydde af. Imens spreder den dejligste duft sig i køkkenet, som får mundvandet til at løbe. Denne ret består af baconsvøbt kyllingebryst og ovnstegte rodfrugter i form af kartofler, knoldselleri og gulerod tilsat et drys timian. Kyllingen og rodfrugterne får desuden selskab af bagte rødløg og en dip med krydderurter.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Håndfuld 1+2: | Gulerod; knoldselleri; rødløg |
Håndfuld 3: | Bacon; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Persille; purløg; salt og peber; tørret timian |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |
Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.
Premium
Basis