Kylling i baconsvøb med ovnstegte rodfrugter, rødløg og krydderurtedip
Ovnmad er ægte hyggemad, og retten her er ingen undtagelse. Maden passer sig selv i ovnen, og der er god tid til at rydde af. Imens spreder den dejligste duft sig i køkkenet, som får mundvandet til at løbe. Denne ret består af baconsvøbt kyllingebryst og ovnstegte rodfrugter i form af kartofler, knoldselleri og gulerod tilsat et drys timian. Kyllingen og rodfrugterne får desuden selskab af bagte rødløg og en dip med krydderurter.
Kylling og grønt
Krydderurtedip
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; knoldselleri; rødløg |
Håndfuld 3: | Bacon; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Persille; purløg; salt og peber; tørret timian |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |