Kylling Kiev serveret på en champignon-spinatblanding med kartoffelbåde til

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 1. juni 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kylling Kiev

2 kyllingebryst
salt og peber
2 spsk. persille
2 fed hvidløg
20 g smør
1 tsk. timian
3 spsk. rasp
10 g smør

Kartoffelbåde

1 sød kartoffel
1 bagekartoffel
salt

Champignon-spinat

170 g champignoner, konserves
1 tsk. smør
2 håndfulde spinatblade, rå
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær et langt snit - ikke helt igennem - i kyllingebrystet, fold det ud, og bank det fladt. Krydr med salt og peber.
3
Hak persille og pres hvidløg. Rør blødt smør sammen med persille, hvidløg, timian og 1 spiseskefuld rasp. Form det til en lille pølse, som du lægger på kyllingebrystet, hvorefter du ruller kyllingebrystet omkring, til en lille rullepølse.
4
Vend kyllingerullepølsen i resten af rasp, og brun den hurtigt i smør på en pande. Læg den så på en bageplade med bagepapir.
5
Skyl og skær kartoffel og sød kartoffel i tynde både vend dem rundt i den pande, du har brugt til kyllingen. Læg dem så i ved siden af kylling, krydr med salt, og bag i cirka 30 minutter, til kylling og kartofler er møre.
6
Svits champignon i smør, til væden forsvinder. Tilsæt spinat, og vend rundt imens den falder sammen. Krydr med salt og peber.
7
Servér kyllingskiver på champignon-spinatblandingen med kartoffelbåde til. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, konserves; spinatblade, rå; sød kartoffel
Håndfuld 3:Kyllingebryst
Håndfuld 4:Bagekartoffel; rasp
Fedt:Smør
Smagsgivere:Hvidløg; persille; salt; salt og peber; timian
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt