Kylling og pastasalat med broccoli og appelsin

Du bliver glad i hele kroppen af denne smukke salat. For se, hvor flot den præsenterer sig med pang på både farver og lækkerhed. Salaten er ganske enkel med pasta, kylling, broccoli og appelsin, der får følge af knasende valnødder og sprødstegt parmaskinke. Dressingen er rørt med karry, men du kan selvfølgelig vælge det krydderi, du bedst kan lide. Nyd den smukke salat til frokost eller aftensmad – og invitér roligt gæster med rundt om bordet.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 2. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tilbehør

1 kyllingebryst
1 tsk. smør
salt og peber
20 g parmaskinke

Pastasalat

40 g pastaskruer, tørrede
100 g broccoli, rå
1 appelsin
2 valnødder

Karrydressing

30 g fraiche, maks. 9 %
1 tsk. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg kyllingebryst i smør på en varm pande. Krydr med salt og peber.
2
Steg parmaskinke sprød. Skær kyllingekød og parmaskinke i strimler, og sæt til side.
3
Kog pastaskruer efter anvisning på pakken - gerne til de er al dente og dermed stadigvæk har lidt bid. Si vandet fra og afkøl.
4
Del broccoli i buketter. Hæld kogende vand på, lad dem trække i et par minutter, og si vandet fra. Afkøl.
5
Skræl appelsin, og skær i skiver. Hak valnødderne.
6
Vend pasta, broccoli, appelsin og valnødder sammen.
7
Drys parmaskinke over.
8
Rør en dressing af fraiche og karry, smag til med salt og peber.
9
Servér kylling sammen med pastasalat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Appelsin; broccoli, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst; parmaskinke
Håndfuld 4:Pastaskruer, tørrede
Fedt:Smør; valnød
Smagsgivere:Karrypulver; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt