Kyllinge cordon bleu med flødespinat og kartofler

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 20. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartofler og grønt

100 g kartofler
1 gulerod
100 g slikærter

Kyllinge cordon bleu

1 kyllingebryst
1 skive ost, 31+/ 18 % eller derover
20 g lufttørret skinke
salt og peber
1 spsk. pankorasp
10 g smør

Flødespinat

50 g spinatblade, rå
20 g piskefløde, 38 %
1 nip salt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler møre i letsaltet vand.
2
Skær et langt snit i siden på kyllingebrystet, så der opstår en lomme - skær ikke helt igennem. Bank det let fladt på begge sider. Rul osten ind i skinken og kom det ind i lommen. Luk med en kødnål eller tandstikker.
3
Krydr med salt og peber, og vend kyllingebryst i rasp. Smelt smør på en pande, og steg kyllingbryst 6-7 minutter på hver side, til det er mørt og sprødt. Læg det på en tallerken og dæk til med staniol.
4
Skær gulerod i skiver eller stave, og steg dem kort på samme pande sammen med slikærter. Læg dem ved kyllingen.
5
Skyl spinatblade. Svits dem i et par minutter på samme pande. Tilsæt fløde, og smag til med salt.
6
Servér kyllinge cordon bleu med kartofler, stegte grøntsager og flødespinat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; slikært; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Kyllingebryst; lufttørret skinke
Håndfuld 4:Kartoffel; pankorasp
Fedt:Ost, 31+/ 18 % eller derover; piskefløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt