Kyllingeburger med broccomole

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 23. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingefars

1 fed hvidløg
½ citron
150 g hakket kyllingekød 3-6 %
salt
10 g olie

Broccomole

150 g broccoli, rå
½ fed hvidløg
1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
salt og peber

Andet

1 burgerbolle
1 tomat
25 g spinatblade, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Lav kyllingefarsen. Pres eller hak hvidløg og riv skallen af citron. Rør kyllingekød sammen med hvidløg, salt og citronskal til farsen har en god konsistens. Lad den hvile mens du laver broccomolen.
2
Skær broccoli og stok i mindre stykker. Kog broccoli i letsaltet vand i 10-12 minutter. Si vandet fra, og blend broccoli med hvidløg og græsk yoghurt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
3
Varm en pande op med olie, og form 1 bøf af farsen. Steg på begge sider til gennemstegt.
4
Rist eller lun burgerbolle og skær tomat i skiver.
5
Servér burger med spinat, tomat, kyllingebøf og broccomole.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Burgerbolle
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; hvidløg; salt; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt