Kyllingefrikadeller med stuvet spidskål
Selv om tilbehøret til retten her er så klassisk, som det kan blive, så må den traditionelle mormorfrikadelle i dette tilfælde vige til fordel for en krydret udgave af selvsamme spise på kyllingefars. Kyllingefrikadellerne er blandt andet tilsat hvidløg, revet gulerod og krydderurter, som klæder det delikate kyllingekød så godt. Til disse kyllingefrikadeller serveres stuvet spidskål, men du kan også bruge hvidkål, hvis du foretrækker det. Den skal blot koge et par minutter længere.
Det skal du bruge
Kyllingedeller
Stuvet spidskål
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; gulerod; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 %; æg |
Håndfuld 4: | Havregryn; hvedemel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; peber; persille; purløg; revet muskatnød; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 1230 |
Fedt: | 28 g | 56 g |
Kulhydrat: | 27 g | 54 g |
Kostfibre: | 13 g | 26 g |
Protein: | 57 g | 114 g |