
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Glem alt om vinterens og efterårets tunge simreretter. Denne lette og lækre kyllingegryde smager dejligt, uanset om det er koldt eller varmt udenfor. Gryderetten får smag fra blandt andet cider, en lille sjat fløde, ærter og porre, som klæder de saftige kyllingestykker så godt. Kyllingegryden bliver her ledsaget af en portion kogte ris, men du kan servere den med både pasta, kartoffelmos eller bare et stykke godt brød, hvis du foretrækker det.
Det skal du bruge
Ris
Kyllingegryde
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; løg; porre |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; ris |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; laurbærblad; salt og peber; tørret timian |
Nydelseselementer: | Cider |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 580 | 1160 |
Fedt: | 21 g | 42 g |
Kulhydrat: | 50 g | 100 g |
Kostfibre: | 7 g | 14 g |
Protein: | 38 g | 76 g |