Kyllingegryde med svampe, ærter, fløde og hvidvin med pasta
Denne her kyllingegryde med svampe og ærter i en cremet flødesovs med hvidvin smager af weekend og gæstemad. Til gengæld er den nem at bikse sammen, så den kan også fint indgå på menuen en hverdagsaften. Her bliver kyllingegryden ledsaget af pasta, men du kan servere den med både kogte eller ovnstegte kartofler, kartoffelmos og ris, hvis du foretrækker det. Du kan også bruge helt almindelig champignon i stedet for et mix af flere slags svampe.
Pasta
Kyllingegryde
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; løg; svampemix, friske svampe |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hønsekødsbouillon; salt og peber; tørret timian |
Nydelseselementer: | Hvidvin |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |