Kyllingelasagne med salat
Lasagne er altid et hit. Her får du opskriften på en lækker en af slagsen lavet med hakket kyllingekød i stedet for okse. Servér lasagnen til frokost eller aftensmad sammen med en grøn salat. Lav gerne dobbeltportion, så du kan fylde nogle stykker lasagne i fryseren. Det er nemt og lækkert – og du vil takke dig selv en dag, hvor du har travlt eller overskuddet til den store madlavning ikke lige er der.
Det skal du bruge
Kødsovs
Bechamel
Andet
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; hakkede tomater; løg |
Håndfuld 3: | Hakket kyllingekød 3-6 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; lasagneplade, fuldkorn |
Fedt: | Ost, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; revet muskatnød; salt; salt og peber; tørret oregano |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 1290 |
Fedt: | 23 g | 46 g |
Kulhydrat: | 53 g | 106 g |
Kostfibre: | 16 g | 32 g |
Protein: | 52 g | 104 g |