Kyllingenuggets med kartoffelbåde, sprødt grønt og bearnaisedressing

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 25. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffelbåde

250 g kartofler
1 tsk. olie
½ tsk. salt

Kyllingenuggets

2 kyllingebryst
1 æg
4 spsk. rasp
1 tsk. paprika
salt og peber

Kold bearnaisesauce

1 dl fraiche, maks. 9 %
20 g mayonnaise
2 tsk. bearnaise essens
salt og peber

Sprødt grønt

1 peberfrugt, rød
150 g slikærter
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær kartoflerne i både og vend dem i olie og salt. Læg dem i et ovnfast fad.. Bag kartoffelbådene i cirka 40 minutter. Vend dem undervejs.
3
Skær kylling i store tern. Pisk æg i en lille skål. Vend rasp med paprika, salt og peber i en lille skål.
4
Vend kyllingestykkerne i æg og derefter i raspblandingen. Læg dem på bagepapir og kom dem ind ved siden af kartoflerne. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde og gennembagte.
5
Rør fraiche og mayonnaise sammen med bearnaise essens til en dressing. Smag til med salt og peber.
6
Skær peberfrugt i stimler. Skyl slikærterne.
7
Servér kyllingenuggets sammen med kartofler, slikærter, peberfrugt og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt, rød; slikært
Håndfuld 3:Kyllingebryst; æg
Håndfuld 4:Kartoffel; rasp
Fedt:Mayonnaise; olie
Smagsgivere:Bearnaise essens; paprika; salt; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt