
Kyllingewok med palmekål og nudler
Lækker og nem kyllingewok med palmekål og nudler – klar på kun 20 minutter. Retten er fuld af grøntsager, møre kyllingestykker og nudler vendt i teriyaki- og sursød sauce, som giver masser af smag. Serveres med frisk hytteost og søde vindruer som tilbehør. Perfekt til en sund hverdagsmiddag, der både mætter og passer ind i Sense.
Det skal du bruge
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; løg; palmekål; vindrue |
Håndfuld 3: | Hytteost; kyllingeinderfilet |
Håndfuld 4: | Nudler, tørrede |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Rød chili; salt; sursød sauce; teriyaki sauce |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 550 | 2200 |
Fedt: | 13 g | 52 g |
Kulhydrat: | 52 g | 208 g |
Kostfibre: | 7 g | 28 g |
Protein: | 50 g | 200 g |