Kyllingewok med palmekål og nudler

Lækker og nem kyllingewok med palmekål og nudler – klar på kun 20 minutter. Retten er fuld af grøntsager, møre kyllingestykker og nudler vendt i teriyaki- og sursød sauce, som giver masser af smag. Serveres med frisk hytteost og søde vindruer som tilbehør. Perfekt til en sund hverdagsmiddag, der både mætter og passer ind i Sense.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 19. august 2025 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

650 g kyllingeinderfilet
4 spsk. teriyaki sauce
salt
2 løg
20 g olie
200 g palmekål
1 rød chili
2 forårsløg
120 g nudler, tørrede
50 g sursød sauce

Tilbehør

500 g vindruer
160 g hytteost
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær kyllingeinderfileterne i mindre stykker og vend dem i teriyakisauce og salt.
2
Skær løg i halve tynde løgringe.
3
Varm en pande op og kom olie på. Steg løg og kyllingestykker ved høj varme til de tager farve. Skru ned og lad dem stege videre i 6-7 minutter.
4
Skyl palmekålen godt. Lad dem dryppe godt af og skær i tynde strimler. Skær chili og forårsløg i tynde skiver.
5
Bring vand i kog i en gryde og kog nudlerne i 3 minutter. Hæld dem i en si.
6
Skru op for varmen igen til panden er godt varm. Kom chili og palmekål ved og lad det stege i et minut. Fordel sursød saucen over og kom nudlerne ved. Vend det hele godt sammen til blandingen er ensartet. Drys forårsløgene over.
7
Servér retten med hytteost og vindruer til.

Tips og gode råd

Tip #1
Du kan øge mængden af palmekål eller komme gulerødder, peberfrugt, broccoli eller andre grøntsager i. Brug det du har på køl.
Tip #2
Hvis du har sultne teenagere kan du komme dobbelt så mange nudler i og dobbelt så meget sursød sauce.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; løg; palmekål; vindrue
Håndfuld 3:Hytteost; kyllingeinderfilet
Håndfuld 4:Nudler, tørrede
Fedt:Olie
Smagsgivere:Rød chili; salt; sursød sauce; teriyaki sauce

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5502200
Fedt:13 g52 g
Kulhydrat:52 g208 g
Kostfibre:7 g28 g
Protein:50 g200 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt