Linsebolognese med pasta og parmesanost

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 16. oktober 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Linsebolognese

1 løg
2 fed hvidløg
140 g champignon, rå
10 g olie
260 g grønne linser, tilberedte
1 tsk. paprika
1 knsp. spidskommen
400 g hakkede tomater
70 g tomatpuré
1 grøntsagsbouillon, terning
1 ½ dl vand
salt og peber

Andet

80 g pasta, tørret
40 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg, hvidløg og champignon fint. Svits i olie i et par minutter.
2
Dræn linserne. Tilsæt linser, paprika og spidskommen. Lad det svitse videre i 3-4 minutter.
3
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, bouillon og vand.
4
Lad retten simre i 15-20 minutter ved middelvarme. Rør rundt i ny og næ. Smag til med salt og peber. Justér eventuelt konsistensen med mere vand.
5
Kog pasta efter anvisning på pakken.
6
Servér pasta med linsebolognese. Drys revet parmesan på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Grønne linser, tilberedte
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Grøntsagsbouillon, terning; hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen; tomatpuré
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt