
Linsesuppe toppet med agurketern dertil pestobrød
Lyder linser kedelige og 70’er-agtige i dine ører? Så støv minderne af med denne vegetariske og lækre linsesuppe, der vil give dig et nyt syn på de lidt kedelige erindringer. Der er nemlig meget godt at sige om de små linser, der findes i mange forskellige farver. De er blandt andet rige på kostfibre og protein, og dermed er de et rigtig godt, klimavenligt og billigt alternativ til det dyre kød. Nyd din linsesuppe med agurketern på toppen og pestobrød ved siden af.
Suppe
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; gulerod; løg; tomat |
Håndfuld 3: | Linser, tilberedte |
Håndfuld 4: | Majsstivelse; toastbrød, gerne fuldkorn |
Fedt: | Olie; oliebaseret pesto; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; hvidløg; karrypulver; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Kokosmælk light, maks. 8 % |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |