Luksus stjerneskud

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 27. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fisk

800 g fiskefilet, fersk
2 spsk. hvedemel
1 dl rasp
salt og peber
1 spsk. smør
1 spsk. olie
½ dl tør hvidvin

Tilbehør

200 g asparges, grøn
100 g rejer, i lage
200 g agurk
1 citron
4 skiver groft franskbrød
4 stk. salatblade
95 g ørredrogn
dild

Dressing

4 spsk. cremefraiche, 18 % eller derover
4 spsk. mayonnaise
1 ½ spsk. tomatpuré
1 tsk. paprika
salt og peber
1 tsk. citronsaft
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl fiskefileterne og dup dem let med køkkenrulle.
2
Bland mel, rasp, salt og peber på en flad tallerken.
3
Panér det halve antal fiskefileter på begge sider ved at trykke dem godt ned i raspblandingen. Opvarm smør og olie på en pande og steg fileterne sprøde og gyldne.
4
Fold eller rul resten af fiskefileterne og damp dem møre i hvidvin i en lille kasserolle. Tilsæt eventuelt lidt vand.
5
Skær enden af aspargesene og damp dem i et par minutter i vand.
6
Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, tomatpuré, paprika, salt og peber. Smag til med lidt citronsaft.
7
Dræn rejer og skær agurk og citron i skiver. Rist eventuelt brødet.
8
Læg et salatblad på hvert stykke brød. Anret så stegte- og dampede fiskefileter sammen med rejer, ørredrogn, asparges og agurk.
9
Servér med dressing til og pynt med citronskiver og dild.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; asparges, grøn; salatblad
Håndfuld 3:Fiskefilet, fersk; rejer, i lage; ørredrogn
Håndfuld 4:Groft franskbrød; hvedemel; rasp
Fedt:Cremefraiche, 18 % eller derover; mayonnaise; olie; smør
Smagsgivere:Citron; citronsaft; dild; paprika; salt og peber; tomatpuré; tør hvidvin
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt