
Madpandekager med krydret svinekød, fraiche, peberfrugt og spidskål
Madpandekager er indbegrebet af hyggemad, og denne variant med smagsnoter fra Mexico er ingen undtagelse. De hjemmelavede madpandekager er fyldt med stegt svinekød krydret med løg, hvidløg, paprika, spidskommen, oregano og chili. Til at tøjle varmen fra de mange krydderier får fyldet selskab af en skefuld fraiche, mens peberfrugt i tern og snittet spidskål bidrager med både næring og sprødhed.
Det skal du bruge
Madpandekager
Fyld
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; peberfrugt; spidskål |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, 4-7 %; æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel |
Fedt: | Olie; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; paprika; salt; salt og peber; spidskommen; sriracha chili sauce; tørret oregano |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 615 | 1230 |
Fedt: | 26 g | 52 g |
Kulhydrat: | 47 g | 94 g |
Kostfibre: | 12 g | 24 g |
Protein: | 43 g | 86 g |