
Marineret grillkotelet med kold artiskoksauce
Skal sommermaden have et ekstra pift? Så prøv denne opskrift på en lækker marineret grillkotelet med grillede grøntsager. Koteletten skal trække i en smagfuld marinade i op til et døgn – du kan også nøjes med en times trækketid, hvis tiden er knap. Den indbydende grillmad serveres sammen med en kold og cremet artiskoksauce, der smager så dejligt, at du glemmer alt om fed og tung sauce.
Det skal du bruge
Marinade
Kotelet og tilbehør
Artiskoksauce
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Artiskokhjerter, i vand; gulerod; peberfrugt; squash, rå |
Håndfuld 3: | Fadkotelet |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Ahornsirup; citronsaft; citronskal; fiskesauce; hvidløg; salt og peber; sojasauce |
Mælkeprodukter: | A38, 1,5 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 595 | 595 |
Fedt: | 27 g | 27 g |
Kulhydrat: | 47 g | 47 g |
Kostfibre: | 8 g | 8 g |
Protein: | 35 g | 35 g |