Mexicansk inspireret spidskålsgryde med knasende topping og ost
Det skal du bruge
Spidskålsret
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; porre; spidskål; taco sauce, maks. 40 kcal per 100 g |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 8-10 %; revet ost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Tortilla chips |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Taco spice mix |
Mælkedressing: | Fraiche, 5 % |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 545 | 2180 |
Fedt: | 24 g | 96 g |
Kulhydrat: | 33 g | 132 g |
Kostfibre: | 9 g | 36 g |
Protein: | 42 g | 168 g |