Oksekød og grøntsager i østerssauce med nudler
Nyd kombinationen af en sund livsstil og lækker mad fra det asiatiske smagsunivers med denne hurtige og nemme opskrift på oksekød og grøntsager i østerssauce. Udover møre stykker skært oksekød og østerssauce indeholder retten peberfrugt, champignon og sugarsnaps. Opskriften er inspireret af favoritter fra thaikøkkenet, og retten bliver her serveret med nudler. Du kan dog også vælge at servere den med kogte ris, hvis du foretrækker det.
Det skal du bruge
Wok
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; forårsløg; peberfrugt; sugar snaps |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Nudler, tørrede |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Fiskesauce; hvidløg; peber, hvid; sukker; østerssauce |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 450 | 450 |
Fedt: | 19 g | 19 g |
Kulhydrat: | 34 g | 34 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 31 g | 31 g |