Onepot kylling med grøntsager, rosmarin og kokosmælk

Tid i alt: 65 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 26. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Onepot-ret

1 squash, rå
2 æbler
1 peberfrugt
2 løg
6 tomater
1 lime
160 g pasta, tørret
650 g fersk kylling
salt og peber
6 rosmarinkvist
1 bouillon, terning
2 ½ dl kogende vand
170 g kokosmælk, maks. 18 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær squash og æble i tern og peberfrugt i strimler. Skær derefter løg i halve ringe, tomat i kvarte og lime i skiver.
3
Læg følgende i lag i et ovnfast fad: Squash, æble, pasta, peberfrugt, kylling og løg. Krydr med salt og peber. Læg rosmarinkviste på og derefter tomater og limeskiver.
4
Opløs bouillon i kogende vand.
5
Rør kokosmælken godt sammen og hæld den over onepot-retten. Kom bouillon i kokosmælk-beholderen, og hæld det derefter over retten. På den måde får du det hele med fra beholderen.
6
Ovnsteg retten i cirka 50 minutter til pasta og kylling er tilberedt.
7
Servér med det samme og pynt med rosmarinkviste og limeskiver.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; peberfrugt; squash, rå; tomat; æble
Håndfuld 3:Fersk kylling
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Kokosmælk, maks. 18 %
Smagsgivere:Bouillon, terning; lime; rosmarinkvist; salt og peber
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt