Onepot spaghetti med oksekød, tomat, peberfrugt og ærter
Når aftensmaden skal klares i et snuptag, så findes der næppe noget nemmere end onepot-retter. Alt-i.et-fad egner sig nemlig helt fantastisk til travle hverdage, hvor madlavningen gerne må begrænse sig til et minimum af besvær og tid. Denne onepot-ret har et strejf af den klassiske bolognese over sig, dog med peberfrugt og ærter som et frisk pust – den vil derfor vække glæde blandt både små og store familiemedlemmer.
Det skal du bruge
Onepot
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; hakkede tomater; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Spaghetti, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; frisk basilikum; hvidløg; salt og peber; tørret oregano |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 550 | 1100 |
Fedt: | 19 g | 38 g |
Kulhydrat: | 49 g | 98 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 40 g | 80 g |