
Onepot squashret med mozzarella og pasta
Onepot-retter er populære – og med rette! Hvem elsker ikke mad, der kan tilberedes i det samme fad og passe sig selv i ovnen det meste af tilberedningstiden? Hvis du samtidig drømmer om flere kødfrie dage, så prøv denne nemme og vegetariske onepot med squash, mozzarella og pasta. Hele familien vil elske den, og vi lover, at ingen vil savne kødet. Du kan variere opskriften på mange måder alt efter dine smagspræferencer eller indholdet i grøntsagsskuffen.
Det skal du bruge
Onepot
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Brune svampe; hakkede tomater; rødløg; squash, rå |
Håndfuld 4: | Suppehorn, pasta |
Fedt: | Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover; olie; pinjekerne |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; frisk timian; hvidløg; peber; salt; tørret oregano |
Frit: | Kogende vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 590 | 2360 |
Fedt: | 29 g | 116 g |
Kulhydrat: | 46 g | 184 g |
Kostfibre: | 8 g | 32 g |
Protein: | 32 g | 128 g |