
Ostegryde med squash, majs og spaghetti
Pastaretter er et hit I de fleste husstande, og når det så ovenikøbet er en ret, hvor alt kan tilberedes i en gryde og spare tid og opvask, så bliver det næsten ikke bedre! Nyd denne onepot-ret på travle dage eller dage, hvor madlavningen skal klares nemt og hurtigt. Retten er vegetarisk og er derfor et rigtig godt bud på nem aftensmad til dig, der gerne vil have flere kødfrie dage. Du bliver hjulpet trygt gennem madlavningen med en video, der viser dig præcis, hvordan du gør.
Det skal du bruge
Ostegryde
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; squash, rå; tomat |
Håndfuld 3: | Revet mozzarella, 17 % eller derunder |
Håndfuld 4: | Majs, dåse; spaghetti, rå |
Fedt: | Piskefløde, 38 % |
Smagsgivere: | Herbes de Provence; bouillon, terning; hvidløg; limesaft; rød chili; salt og peber |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 605 | 1210 |
Fedt: | 31 g | 62 g |
Kulhydrat: | 48 g | 96 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 29 g | 58 g |