Ostegryde med squash, majs og spaghetti

Pastaretter er et hit I de fleste husstande, og når det så ovenikøbet er en ret, hvor alt kan tilberedes i en gryde og spare tid og opvask, så bliver det næsten ikke bedre! Nyd denne onepot-ret på travle dage eller dage, hvor madlavningen skal klares nemt og hurtigt. Retten er vegetarisk og er derfor et rigtig godt bud på nem aftensmad til dig, der gerne vil have flere kødfrie dage. Du bliver hjulpet trygt gennem madlavningen med en video, der viser dig præcis, hvordan du gør.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Ostegryde

2 fed hvidløg
2 squash, rå
4 tomater
2 forårsløg
1 rød chili
70 g majs, dåse
1 dl piskefløde, 38 %
2 dl vand
1 terning bouillon, terning
2 spsk. Herbes de Provence
70 g spaghetti, rå
120 g revet mozzarella, 17 % eller derunder
salt og peber
2 spsk. limesaft
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak hvidløg fint. Skær squash og tomat i tern, forårsløg i skiver, og chili i tynde skiver.
2
Sæt en gryde på blusset, og kom alle ingredienserne i, på nær spaghetti og ost.
3
Når retten begynder at koge, kan du forsigtigt trykke spaghettien ned i gryden.
4
Læg låg på, skru ned for varmen, og lad retten simre i 10 minutter. Rør rundt et par gange undervejs.
5
Sluk for blusset, krydr med salt og peber. Vend så osten i.
6
Servér straks.

Tips og gode råd

Tip #1
Pynt med frisk basilikum eller andre krydderurter.
Tip #2
Hvis du ikke kan lide at osten bliver smeltet ind i retten, kan du drysse ost på toppen i stedet for.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Revet mozzarella, 17 % eller derunder
Håndfuld 4:Majs, dåse; spaghetti, rå
Fedt:Piskefløde, 38 %
Smagsgivere:Herbes de Provence; bouillon, terning; hvidløg; limesaft; rød chili; salt og peber
Frit:Vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6051210
Fedt:31 g62 g
Kulhydrat:48 g96 g
Kostfibre:9 g18 g
Protein:29 g58 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt