Paneret torsk med kartofler og salat

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 4. maj 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

100 g kartofler

Paneret torsk

160 g torsk
1 spsk. hvedemel
2 spsk. rasp
salt og peber
1 tsk. olie
1 tsk. smør

Salat

50 g spidskål
½ peberfrugt
½ mango
1 håndfuld spinatblade, rå

Dressing

60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber
1 spsk. sød chilisauce
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler møre i letsaltet vand.
2
Rens fisken og vend den i en blanding af mel, rasp, salt og peber.
3
Varm en pande op med olie og smør, og steg fisken på begge sider til den er gylden.
4
Snit spidskål fint, skær peberfrugt i ringe, og mango i tern. Skyl spinat.
5
Bland salaten og rør en dressing af fraiche, salt, peber og sød chilisauce.
6
Server fisken med kartofler, salat og dressing.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Mango; peberfrugt; spidskål; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Torsk
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel; rasp
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Salt og peber; sød chilisauce
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt