Pasta med kylling, rodfrugter og kikærtecreme

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 16. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rodfrugter

1 gulerod
½ løg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
salt og peber

Pasta og kylling

35 g pasta, tørret
100 g kylling
1 tsk. olie
salt og peber

Kikærtecreme og grønkål

1 tsk. karrypulver
1 tsk. spidskommen
½ tsk. chiliflager
salt og peber
120 g kikærter, tilberedte
citronsaft
50 g grønkål, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær gulerødder i skiver, løg i tern, og hak hvidløg.
3
Vend gulerod og løg sammen olie og hvidløg. Krydr med salt og peber. Bag det i ovnen i et ovnfast fad med bagepapir i 25-30 minutter.
4
Kog pasta efter anvisning på pakken. Gem kogevandet.
5
Steg kylling olie på en pande.
6
Krydr med salt og peber, og læg den til side.
7
Kom karry, spidskommen, chili, salt og peber på panden, og rist det i 1-2 minutter, til det begynder at dufte.
8
Steg kikærter sammen med krydderierne i 1-2 minutter.
9
Blend dem med lidt af kogevandet, til en glat creme.
10
Smag til med salt og eventuelt citronsaft.
11
Snit grønkål.
12
Steg grønkål på den samme pande i nogle minutter.
13
Anret kikærtecreme, pasta og kylling sammen med grønkål og de bagte rodfrugter, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønkål, rå; gulerod; løg
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; kylling
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chiliflager; citronsaft; hvidløg; karrypulver; salt og peber; spidskommen
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt