Pasta med oksestrimler, champignon, fløde og ærter
En nem, hurtig og lækker pastaret kan bringe smilet frem hos de fleste. Her er møre stykker stegt oksekød vendt med ristet champignon, hvidløg, ærter og lidt fløde til at binde hele herligheden sammen. Har du en åben flaske hvidvin eller portvin ved hånden, kan du eventuelt tilsætte en smule sammen med fløden for ekstra smagsmæssig dybde. Oksestrimler kan desuden erstattes af svinekød eller kylling i strimler.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; grønne ærter, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Skært oksekød |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Fløde, 38 %; olie |
Smagsgivere: | Balsamicoeddike; hvidløg; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |