Pasta med oksestrimler, champignon, fløde og ærter

En nem, hurtig og lækker pastaret kan bringe smilet frem hos de fleste. Her er møre stykker stegt oksekød vendt med ristet champignon, hvidløg, ærter og lidt fløde til at binde hele herligheden sammen. Har du en åben flaske hvidvin eller portvin ved hånden, kan du eventuelt tilsætte en smule sammen med fløden for ekstra smagsmæssig dybde. Oksestrimler kan desuden erstattes af svinekød eller kylling i strimler.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 30. juli 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

35 g pasta, tørret
100 g champignon, rå
1 lille løg
1 fed hvidløg
130 g skært oksekød
1 spsk. olie
salt og peber
3 spsk. fløde, 38 %
50 g grønne ærter, dybfrost
1 tsk. balsamicoeddike
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Hæld kogevandet fra, men gem lidt af det.
2
Skær champignon i skiver. Pil og hak løg og hvidløg.
3
Skær oksekød i strimler og steg dem ved høj varme i olie på en pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
4
Steg champignon på samme pande, til de afgiver væde og tager farve. Kom løg og hvidløg ved, og steg videre, til løgene er klare. Kom nu fløde ved sammen med oksestrimler og ærter. Lad det simre et par minutter, og vend pastaen i. Justér eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med balsamicoeddike, salt og peber.
5
Anret i dyb tallerken, og servér.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; grønne ærter, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Skært oksekød
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Balsamicoeddike; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt