Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 26. august 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
300 g champignon, rå
2 fed hvidløg
100 g pasta, tørret
1 spsk. olie
300 g spinatblade, rå
240 g butterbeans, tilberedte
2 ½ dl vand
1 bouillon, terning
salt og peber
60 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tern og champignon i kvarte. Hak hvidløg.
2
Svits løg, hvidløg og ukogt pasta i olie i en gryde. Tilsæt champignon og lad dem stege, til væden er kogt ind.
3
Skyl spinat godt og dræn butterbeans. Tilsæt spinat og butterbeans sammen med vand, og bring retten i kog. Tilsæt bouillon, og krydr med salt og peber. Lad retten koge i 8-10 minutter, til pastaen er al dente.
4
Riv parmesanen og vend halvdelen i retten.
5
Servér retten med parmesan på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; løg; spinatblade, rå
Håndfuld 3:Butterbeans, tilberedte
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt