Plantebøf på toast med salat, gulerødder og avokadomos

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 26. september 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Plantebøf

300 g plantefars
10 g olie
salt og peber

Stegte gulrødder

3 gulerødder
1 tsk. olie
salt og peber

Avokadomos

½ avokado
½ citron
salt og peber

Tilbehør

2 håndfulde blandet salat
100 g cherrytomater
½ rødløg
2 skiver fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Form plantefarsen til bøffer. Opvarm olie på en grillpande og steg i 2-3 minutter på hver side. Hold øje med at bøfferne ikke brænder på. Vær forsigtig, når du vender bøfferne - de kan være mere skrøbelige end en oksekødsbøf.
2
Skær gulerødder i stave og vend dem i olie, krydr med salt og peber. Steg dem på samme pande, som du har stegt plantebøf i.
3
Fjern sten og skal fra avokado. Mos avokadokødet med citronsaft, salt og peber.
4
Skyl salat og skær cherrytomater i halve. Skær løg i ringe.
5
Rist fuldkornsbrød.
6
Servér fuldkornsbrødet med salat, tomater, plantebøf, løgringe og avokadomos. Kom gulerodsstavene ved. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandet salat; cherrytomat; gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Plantefars
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt