
Risengrød med smør og kanel
December måned er som skabt til risengrød i rigelige mængder. Den søde og lækre grød kan dog nydes året rundt – garanteret til stor glæde for flere af familiens medlemmer. Risengrød kan varieres i det uendelige, men når julemåneden er over os, er der bare ikke noget, der slår den klassiske julegrød kogt på sødmælk med kanelsukker og smør på toppen. Nyd din risengrød med saft eller hvidtøl og lad så dagens øvrige måltider følge spisekassemodellen.
Det skal du bruge
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 4: | Grødris, rå |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Salt; stødt kanel; sukker |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 580 | 580 |
Fedt: | 12 g | 12 g |
Kulhydrat: | 96 g | 96 g |
Kostfibre: | 11 g | 11 g |
Protein: | 14 g | 14 g |