Risret med hakket grisekød og grøntsager

Luk øjnene et øjeblik og drøm dig væk til det asiatiske køkken, hvor du bliver sansebombarderet af duft og smag. Nu skal du selv svinge wokken og trylle en asiatisk risret frem, der får tænderne til at løbe i vand. Du får her en skøn blanding af ris, gris og grøntsager, der sammen med karry og paprika bliver til en lækker risret med masser af smag. Enkel og nem madlavning, der passer perfekt til en hverdagsaften, hvor madlavningen helst ikke må overskride en halv time.

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 14. december 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

80 g fuldkornsris, rå
2 gulerødder
1 løg
100 g champignon, rå
20 g olie
1 tsk. karrypulver
1 tsk. paprika
200 g hakket grisekød, maks. 10 %
salt og peber
200 g hakket spinat, dybfrost
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken.
2
Skræl gulerod og pil løg. Skær gulerod og champignon i skiver og løg i tern.
3
Varm en dyb pande eller wok op med olie og svits karry, paprika og hakket grisekød. Tilsæt løg og gulerødder og lad det stege cirka 10 minutter. Tilsæt herefter champignoner og frossen spinat. Steg videre til spinaten er tøet op.
4
Bland ris sammen med kød og grønt og varm det godt igennem. Smag til med salt og peber.
5
Servér med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; gulerod; hakket spinat, dybfrost; løg
Håndfuld 3:Hakket grisekød, maks. 10 %
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Karrypulver; paprika; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt