
Risret med hakket grisekød og grøntsager
Luk øjnene et øjeblik og drøm dig væk til det asiatiske køkken, hvor du bliver sansebombarderet af duft og smag. Nu skal du selv svinge wokken og trylle en asiatisk risret frem, der får tænderne til at løbe i vand. Du får her en skøn blanding af ris, gris og grøntsager, der sammen med karry og paprika bliver til en lækker risret med masser af smag. Enkel og nem madlavning, der passer perfekt til en hverdagsaften, hvor madlavningen helst ikke må overskride en halv time.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; gulerod; hakket spinat, dybfrost; løg |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, maks. 10 % |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, rå |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Karrypulver; paprika; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |