Risret med kylling, soltørrede tomater, spinat og champignon
Stegte ris er en klassiker fra Asien, hvor retten fungerer som en slags tøm-køleskabet-ret. Den smager dog også glimrende i andre udgaver som her, hvor inspirationen er hentet fra Sydeuropa. Udover ris er den lavet på kyllingebryst i tern, champignon og spinat krydret med hvidløg, soltørret tomat, basilikum og persille. Og skal det være ekstra godt, kan du vælge af slutte af med af drysse en smule friskrevet parmesan over risretten.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Babyspinat; champignon, rå; løg; soltørret tomat |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olivenolie |
Smagsgivere: | Frisk basilikum; hvidløg; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |