Risret med skinke, æg, karry, ærter, peberfrugt og gulerod
Sæt en skøn, nem og velsmagende aftensmad på spisebordet med risudgaven af biksemad. De her karrykrydrede ris er tilsat en kombination af skinketern, æg, ærter, peberfrugt og gulerod. Du kan dog sagtens vælge at bruge retten til at få gjort kål på eventuelle kødrester eller de grøntsager, du nu engang har liggende på lager.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost; gulerod; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Skinketern; æg |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; karrypulver; persille; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |